Infoparks App
WALIBI BELGIUM

Choose your language: Choose your language Choose your language

Met een veertigtal attracties en activiteiten is Walibi Belgium het grootste pretpark van België.
In familieverband of met vrienden, beleef een sensationele ervaring op de Big 7 attracties van Walibi, de bekendste attracties uit het park die uniek zijn in België : de mijntrein van de Calamity Mine, de avontuurlijke afdalingen van de Flash Back en de Radja River of het houten circuit van de Weerwolf van meer dan 1 km. Wie voor niets terugdeinst, mag de Vampier en de Dalton Terror zeker niet missen. Challenge of Tutankhamon stelt dan weer de moed van zijn avonturiers op de proef. Ze moeten het opnemen tegen gigantische mythische wezens en kunnen hun vaardigheden met een laserpistool testen.

De allerkleinsten hebben een afspraak in Walibi Folies met zijn 10 kleurrijke attracties in het gezelschap van 10 vrienden van Walibi : Wok de draak, Rocky de bever, Doudou de pinguïn,...
Ontdek met de hele familie het Paleis van de geest, de bochten van de Gold River Adventure,... U kan in het park ook enkele bekende helden ontmoeten : Lucky Luke en de 4 Daltons, Bollie en Billie, Suske en Wiske,... Ben je groot of klein ? In Walibi zit er een held in iedereen !

Back
Click the picture to enlarge it
Click the picture to enlarge it
Click the picture to enlarge it
Click the picture to enlarge it
Copyright 1998-2023 Infoparks.com All rights reserved.